Створити аккаунт | Забули пароль?



Цієї неділі вібудитья дербі між командами Самбора та Галичини з Дрогобича




Поєдинок команд, які наразі єдині, хто ще цього сезону не перемагав у чемпіонаті обласної Прем'єр-ліги. Обидва суперники у своїх попередніх іграх потерпіли від ФК «Миколаїв» – дрогобичани поступилися 0:5, а самбірчани «згоріли» з рахунком 1:6. Звісно, такий справ змушує ці колективи боротися за перемогу. На відміну від свого найближчого суперника, футболісти «Галичини» не грали серед цього тижня, оскільки їхню зустріч зі спортивно-культурним клубом «Демня» в рамках 4-го туру перенесено на четвер, 9-го травня, через те, що демнянці на днях проводили на виїзді матч-відповідь півфіналу Кубку України серед аматорів.

Таким чином хлопці з Дрогобича мали більше часу для відпочинку і підготовки, тому повинні у кращих кондиціях, свіжішими підійти до цієї принципової дуелі. Нагадаємо, що ФК «Самбір» та МФК «Галичина» зустрічалися цьогоріч на стадії 1/16 фіналу традиційного Меморіалу Ернеста Юста. В тій зустрічі сильнішими виявилися «галичани» – 1:0. Зазначимо, що в тому протистоянні нападник самбірської команди і найкращий бомбардир минулорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області Назар Малецький не реалізував пенальті. Його «гольове мовчання» триває в новому сезоні. Вболівальники очікують, коли Назар розпочне забивати.

Без сумніву, самбірчани прагнуть реабілітуватися за ту прикру невдачу, а дрогобичани намагатимуться подарувати своєму наставнику Ігорю Височанському, котрий на днях відзначив День народження, першу перемогу на новому рівні. Також голів від своїх улюбленців очікують і вболівальники «Галичини», яка ще не розписувалися у воротах суперників у цьогорічній «прем'єрці». Тож мотивація в цієї пари в очній зустрічі повинна зашкалювати.

 
Федерація Футболу Львіської області



Дата: 03.05.2019 | Переглядів: 694 | Рейтинг: 5.0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4