Створити аккаунт | Забули пароль?



Інтерв'ю із гравцем команди та тренером юнаків Тарасом Рудавцьом


Дорогі вболівальники, ми продовжуємо знайомити вас із футболістами команди. До вашої уваги інтерв'ю з одним із новачків команди Тарасом Рудавцьом. Тарас перспективний гравець, якого хотіли б бачити у свому складі команди вище класом, але він обрав саме наш клуб за що ми йому і завдячуємо.


Кореспондент: Привіт Тарас. Насамперед дозволь звернутись до тебе зі словами щирої вдячності і від футбольних вболівальників; і від Дрогобичан зі словами щирої вдячності за рішення, яке ти зробив на користь дрогобицького футбольного клубу "Галичина", а саме погодившись стати гравцем та тренером юнаків команди. Адже, перебуваючи на піку слави в професійному футболі, отримавши запрошення продовжити футбольну професійну кар'єру в Моршині, ти вирішуєш перейти на тренерську роботу.
Що спонукало тебе зробити такий вибір? Тим самим ти свідомо погодився взяти на себе велику відповідальність.
Тарас Рудавець: Привіт! Напевно подумав,що на сьогоднішній момент це для мене правильний крок . Мені завжди хотілося попробувати себе у цьому напрямку і дальше прогресувати як футболіст і тепер, як і тренер і дуже вдячний ,що мені довірили цю посаду!
 

Кореспондент: Створення сильного, злагодженого юнацького футбольного клубу, робота не з легких. Які твої плани саме в цьому напрямку?
Тарас Рудавець: Насамперед мені хотілося познайомитися з командою і вибрати найкращих хлопців з якими ми зможемо виконувати найвищі задачі!

 
Кореспондент: Звідки ти родом і яким був твій шлях у футбол?
Тарас Рудавець: Я сам з Дрогобича, починав як і більшість дрогобицьких хлопців в ДЮСШ. Згодом я поступив в інтернат в м. Білу Церкву в смт. Терезине. Після інтернату я повернувся в Дрогобич, де мене запросили в Галичину, де я одразу грав за дорослих. Після Галичини я перейшов в другу лігу "Єдність Плиски" з Чернігівської обл. і з цієї команди мене визивали в збірну України U-19. Згодом я поїхав на Закарпаття в команду з Берегово "Берегвідейк", після того мені довелося попробувати свої сили у футзалі  Івано-Франківському "Урагані", де я провів там 4 роки. Після "Урагану" моєю останньою професійною командою була команда "Граніт", яка грає у вищій лізі Білорусії.



Кореспондент: Чи є у тебе якісь вподобання чи захоплення окрім футболу?
Тарас Рудавець: Всі мої захоплення пов'язані насамперед тільки з футболом!

 
Кореспондент: Тренерська робота вимагає не лише високого професіоналізму, а й так би мовити спіцефічних чисто людських якостей. Наприклад окрім організованості, сміливості, авантюризму; доведеться проявляти і жорсткість, твердість характеру, вимогливість не лише до себе, а й до інших. Проте питання буде таким: "чим ти готовий поступитись заради здійснення мети?".
Тарас Рудавець: Для мене це новий виклик , де я буду вчитися разом з футболістами своєї команди,а йти на компроміс потрібно завжди, для того, щоб це було тільки на благо команді!
 

Кореспондент: Тренер може бути чудовим професіоналом, проте необхідно щоб і вихованці були здібними, талановитими, самодисциплінованими… Тож хочеться побажати тобі не лише успіхів в тренерській роботі, а й чудових вихованців. Ми віримо, що у тебе все збудеться і з спокійним серцем довіряємо тобі не лише нашу молодь, а й так би мовити майбутнє дрогобицького футболу.
Реалізації запланованого і звичайно ж міцного здоров’я.
Тарас Рудавець: Дякую, я постараюся робити все можливе,щоб наша молодь прогресувала , розвивалася в плані футболу і досягала найвищих результатів!
Хочу подякувати вболівальникам, які підтримують свою команду на кожній грі і ми постараємося цього року здобути якнайвищі місця!


Кореспондент МФК "Галичина" Олег Болоховецький



Дата: 27.02.2018 | Переглядів: 1447 | Рейтинг: 5.0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4