Створити аккаунт | Забули пароль?



Інтерв'ю із новим унікальним гравцем команди Трусевич Віталієм


Кореспондент:  Віталію, щиро вітаємо тебе у футбольному клубі "Галичина". Ми покладаєм на тебе великі надії, як на професійного, здібного, прогресивного футболіста. Адже нашому клубу, який перебуває на стадії відродження, вкрай потрібні такі гравці. Тож давай познайомимось ближче. Звідки ти родом і як розпочався твій шлях у футбол?
Трусевич Віталій: Родом я із Дрогобича. Футбольний шлях розпочав у ДЮСШ. У сьомий день мого народження брат зробив подарунок: привів мене на перше тренування. Перший тренер - Дмитро Круп’як. Дуже дякую цій людині, котра виховала не одне покоління хороших футболістів і мала вирішальний вплив на моє становлення.



Кореспондент: Коли ти зрозумів, що футбол - саме той вид спорту, якому ти готовий посвятити себе?
Трусевич Віталій: У мене вдома всі любили футбол, а передовсім - старший брат , на якого я завжди рівнявся. Вся моя кімната була обвішана футбольними плакатами, полиці вгиналися від футбольних журналів, всюди лежали футбольні м’ячі. Тому із самого дитинства я марив футболом, а у восьмому класі поступив в спортивний інтерна в м. Біла Церква (смт.Терезине).

Кореспондент: З якого футбольного клубу починалось твоє становлення, як професійного футболіста?
Трусевич Віталій: В десятому класі мене запросили в футбольну академію ФК "Дніпро". Як і для багатьох , перехід із дитячого футболу в дорослий був для мене важким. У такому віці думаєш, що ти "КРУТИЙ" футболіст. Але футбольні реалії швидко опускають тебе на землю. І перші пів року після випуску з школи був без команди. Зимою підписав свій перший професійний контракт з дублем ФК "Ворскла", Потім був ФК "Сталь" тоді ще Дніпродзержинська. "Сталь" у той час виступала в другій Лізі. Але пробувши там три місяці та не зігравши жодної офіційної гри, все ж отримав травму і зі мною розірвали контракт. Можна сказати, що не понюхавши професійного футболу, в 19 років я з ним "розлучився".



Кореспондент: На якій позиції ти відчуваєш себе найкомфортніше?
Трусевич Віталій: Як і всі, спочатку хотів забивати голи, але з моїми даними "дрогобицького Ібрагімовіча" з мене не вийшло. Тому найкомфортніше себе почуваю на позиції центрального захисника. Але де тренер скаже зіграти, там і готовий допомогти команді.

Кореспондент: Що спонукало тебе обрати дрогобицьку «Галичину», адже наскільки відомо, ти перейшов до нас з футбольного клубу «Новошичі»?
Трусевич Віталій: Так, остання команда, за яку я грав, був ФК "Новошичі". До того я рік взагалі не грав в футбол, був закордоном. Можна сказати, знудьгувався за футболом. В нас була дуже хороша команда як для обласного рівня. Троє із неї перейшли в "Галичину" -  Рудавець, Грицан і я .Чому "Галичина"? Передовсім тому, що я - дрогобичанин. Це круто, коли в твоєму місті є команда і ти за неї граєш. В мене були інші варіанти, та керівники "Галичини" переконали обрати дрогобицьку команду. "Галичина", як ви вже казали, перебуваєна стадії відродження. Тому плани мають бути якнайвищі. І поступово, крок за кроком, маємо йти до мети



Кореспондент: Які твої сподівання на подальшу долю "Галичини"?
Трусевич Віталій: Знаєте я з самого дитинства ходив на стадіон Галичина дивитися футбол .Тоді мій тато був віце-президентом клубу "Галичина" , команда грала в другій Лізі України. Сподіваюся,що футбол повернеться в Дрогобич, і на наш стадіон також! Бо це команда з великими традиціями. У такому місті як Дрогобич має бути великий футбол!  Я знаю, що зараз розпочали відновлення стадіону. Це дуже тішить.

Кореспондент: Чи є у тебе ще якісь захоплення, окрім футболу?
Трусевич Віталій: Футбол для мене більше, ніж просто гра чи захоплення . У вільний час люблю в покер пограти з друзями, чи в SONY PlayStation. Зараз, доречі, читаю цікаву книжку про Пепе Гвардіолу. Називається "Пеп: конфіденційно". Всім рекомендую прочитати. А взагалі я прихильник активного відпочинку.



Кореспондент: Якими цікавими моментами кар’єри ти міг би поділитисьіз уболівальниками?
Трусевич Віталій: Коли я поступив в академію "Дніпра", ми жили на базі, де тренувалися дубль і перша команда. Там бачив таких футболістів як Ротань, Назаренко, Калініченко, Русол, Коноплянка. Ще вчора дивився на них по телевізору, а тут кожен день міг спостерігати за їхніми тренуваннями. Ще було цікаво, коли підписав свій перший професійний контракт з ФК "Ворскла", де тренером першої команди був Павлов. У дублі були теж досить "цікаві" збори. Різні бігові гірки, тести такі як "Купера", "п`ять по триста" досі задую їх хорошим словом. В команді дисципліна була на першому місці. Кожен день зважування і за кожні зайві 100 грам ваги – штраф 100грн. Поїв добре увечері - лишній кг. Набрав і заніс адміністратору 1000грн.



Кореспондент: Може, поділишся планами на наступний сезон?
Трусевич Віталій: Наступний сезон, думаю, буде дуже цікавим. Багато хороших команд виступатимуть у нашій Лізі. Звичайно, головне завдання - виходити і перемагати в кожній грі. В нас молода перспективна команда, хороший тренер. І всі завдання, які перед нами будуть поставленні, старатимемося виконувати.

Кореспондент: Дякуємо за відверте та цікаве інтерв’ю і вітаємо в дрогобицькому клубі "Галичина". Сподіваємось, ти не лише нас порадуєш чудовою професійною грою, а й новими досягненнями, яких щиро тобі бажаємо. А ми будемо із задоволенням тебе підтримувати.
Трусевич Віталій:  Дякую. Я знаю, що в нас є вірні вболівальники, які були ініціаторами відновлення клубу "Галичина". В першу чергу ми граємо для них . Тому всіх запрошую на наші ігри.
 
Кореспондент МФК "Галичина" Олег Болоховецький



Дата: 04.04.2018 | Переглядів: 1807 | Рейтинг: 4.2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4