Створити аккаунт | Забули пароль?



Інтервю із кращим гравцем команди у сезоні 2017 Лисовець Мироном


Дорогі вболівальники, хочемо повідомити вас про хорошу новину. На сайті клубу розпочинається знайомство із футболістами у виді інтерв'ю. Тепер ви маєте змогу дізнатись більше про кожного хто творить нову історію рідної команди. Розпочинаємо знайомство із кращого гравця команди сезону 2017 Лисовець Мироном.



Кореспондент:
Радий нашій зустрічі, Мироне, й одразу ж вітаю із бронзовою нагородою у першості Львівської області Другої ліги.
Лисовець Мирон: Дякую, але це привітання стосується не тільки мене. Такого результату ми досягли завдяки високому рівню гри команди та відданості вболівальників. Футбол – гра командна. Ви, мабуть, не раз бачили, коли збірна зірок програвала добре зіграній команді навіть не екстра-класу. Зіграність, розуміння партнерів без слів, чітке виконання тренерських установок щодо стратегії й тактики гри – ось що головним чином впливає на результат. І, коли команда працює на полі як єдине ціле, тоді й індивідуальна майстерність футболістів проявляється краще.

Кореспондент: Цього сезону ти був визнаний кращим гравцем команди та кращим півзахисником Другої ліги. Чи здивувало тебе таке визнання?
Лисовець Мирон: Звісно, що здивувало, адже в команді багато хороших гравців. Очевидно, що саме вони допомогли мені якнайкраще проявити свої здібності.

Кореспондент: Звідки ти родом?
Лисовець Мирон: З Дрогобича.



Кореспондент: В якому віці ти серйозно почав займатись футболом?
Лисовець Мирон: Грав змалку, та серйозно почав займатись з 17 років, коли відчув, що маю потенціал і прагну його реалізувати.

Кореспондент: Чи виступав ти ще в якихось командах крім МФК "Галичина"?
Лисовець Мирон: Грав за Стар (Дрогобич), ФК Рихтичі, ФК Арсенал (Лішня), але найкраще проявити себе вдавалося саме в МФК "Галичина".

Кореспондент: Чи пам'ятаєш день, коли ти прийшов в команду? Як тебе зустрів колектив?
Лисовець Мирон: День не пам'ятаю, а з цим колективом ми виступали в районному чемпіонаті, тож згодом  на його базі й відновилась "Галичина". Думаю, що колектив поставився до мене добре – без заздрості та зневаги.



Кореспондент: Чи є такі матчі сезону-2017,  які запам'ятались особливо?
Лисовець Мирон: Всі матчі пам'ятаю, та найбільше запам'яталась домашня гра проти команди "Сокіл" Великі Глібовичі, коли за 15хв. до кінця матчу програвали 0:1. Та, коли наші фани запалили димові шашки, то "нас понесло" і рахунок став 2:1 на нашу користь. Це була спільна перемога футболістів і вболівальників, і вона не могла не залишитись у пам’яті.

Кореспондент: Чи складний був для тебе цей сезон?
Лисовець Мирон: Так, бо змагались із сильними суперниками, тож треба було постійно перебувати в добрій формі й заради цього багато в чому відмовляти собі. Але, як казав мудрець, щоб досягти малого, треба пожертвувати малим, а, щоб досягти великого – великим. Тому я не нарікаю на труднощі.

Кореспондент: Чим ти ще займаєшся, окрім футболу?
Лисовець Мирон: Різними видами спорту і працюю в енергетичній галузі.



Кореспондент: Чим заповнюєш зимову паузу?
Лисовець Мирон: Займаюсь міні-футболом. Це допомагає підтримувати і фізичну, й ігрову форму.

Кореспондент: Що хочеш сказати нашим уболівальникам?
Лисовець Мирон: Насамперед хочу привітати всіх з Новим 2018 Роком та Різдвом Христовим! І хочу нагадати, що без них ми нічого не варті. Тому бажаю нам  усім у Новому році здоров'я та спільних перемог.

Кореспондент: Дякуємо, Мироне, за таке цікаве інтерв'ю та бажаємо  ставати ще сильнішим разом із МФК "Галичина".


Кореспондент МФК "Галичина" Олег Болоховецький



Дата: 13.01.2018 | Переглядів: 1364 | Рейтинг: 5.0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4