Створити аккаунт | Забули пароль?



Як МФК «Галичина» готується до сезону




Незабаром розпочнеться чемпіонат Львівської області з футболу, в якому виступає дрогобицький муніципальний футбольний клуб «Галичина». Є над чим роздумувати керманичам «зелено-жовтих».


Безперечно, дещо послабити гру наших улюбленців може відсутність одного із лідерів команди – голкіпера Івана Сілецького. І це при тому, що до головної команди Дрогобиччини повернувся досвідчений Любомир Цісельський, який провів відмінний минулорічний сезон у підбузькому «Тартаку». Також дрогобичани встигли підписати колишнього «самбірчанина» Юрія Онуфрійчука, вихованця дрогобицького футболу, котрий пройшов воротарську школу харківського «Металіста». Заміни достойні, та все ж… Надійну гру Івана Сілецького важко переоцінити. Кажуть, що воротар – це пів команди. І це про нього. Уболівальникам нагадаємо, що захищати честь рідного міста Іван прийшов з кам’янської «Сталі». До того перебував у львівських «Карпатах».



Проте хотілося б повідомити шанувальників гри мільйонів ще й про новачків команди на інших позиціях. Та, на жаль, особливо потішити немає чим, окрім того, що повернувся в розташування клубу Андрій Сов’як. Уболівальники, мабуть, пам’ятають його з часів виступу на стадіоні «Кранівник». Ще тоді, в доволі юному віці, йому довіряли місце в основному складі команди. Віриться, що Андрій зможе закріпитися в основі й зараз.

Відрадно, що і тепер на перегляді під пильним тренерським оком Ігоря Височанського перебувають одразу п’ять гравців з молодіжного складу «Галичини». Тобто, в клубі думають про омолодження команди, зробивши ставку на своїх. Слід додати, що на обласній арені Дрогобич представлений винятково місцевими вихованцями.



Наразі хлопці ретельно готуються до нових футбольних баталій одного з найсильніших чемпіонатів України. Вже зіграно три контрольні поєдинки. Два з них у рамках традиційного турніру пам’яті видатного тренера львівських «Карпат» Ернеста Юста. В обох отримали перемоги – 5:2 над стрілківською «Стрілою» і 5:1 над ФК «Вовчатичі/Ходорів» та зазнали поразки від луцької «Волині U-19» з рахунком 1:4.

Орест ХАНДОНЯК



Дата: 18.02.2020 | Переглядів: 1460 | Рейтинг: 3.0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4