Створити аккаунт | Забули пароль?



Плани МФК "Галичина" на сезон 2019




У приміщенні Федерації футболу Львівської області відбулася традиційна нарада з президентами і представниками 15-ти футбольних клубів Прем’єр-ліги Львівщини та її потенційних учасників під керівництвом Голови ФФЛ Олександра Шевченка. Від команди МФК "Галичина" Дрогобич у нараді прийняли участь президент команди Юрій Кушлик та головний тренер Ігор Височанський.

На передодні наради до Федерації футболу Львівської області було надіслано письмове звернення дрогобицьким МФК "Галичина" з проханням включити його до учасників найвищого дивізіону. Президент Юрій Кушлик наголосив під час наради, що в контексті цього відбувається зміцнення місцевої інфраструктури і заплановано серйозне підсилення колективу з Дрогобича. Однак МФК "Галичина" зможе стати учасниками Прем’єр-ліги Львівщини в разі, якщо якийсь із клубів від цього відмовиться.

На даний момент в Прем’єр-лізі виявили бажання змагатися 14 команд: "Юність" (Верхня Білка), СКК "Демня", ФК "Миколаїв", "Фенікс-Стефано" (Підмонастир), ФК "Самбір", "Думна" (Ременів), "Локомотив" (Рава-Руська), "Юність" (Гійче), "Погонь" (Львів), ФК "Мостиська", "Гірник" (Новояворівськ), "Енергетик" (Добротвір), "Сокіл" (Борщовичі) та "Кар’єр" (Старий Самбір/Торчиновичі).

Президент Юрій Кушлик у розмові з інформаційним центром ФФЛ підкреслив: "Приємно, що нас сьогодні запросили на нараду як потенційного учасника найвищого дивізіону. Це надзвичайно корисна зустріч. Я багато дізнався нового і познайомився з президентами інших клубів. Ми бачимо, що спорт мільйонів у Львівській області і, зокрема, у Дрогобичі розвивається. Дрогобич повертається у великий футбол, адже тривалий час у цьому великому місті не було футбольної команди, тож люди тут засумували за футболом. Ми активно працюємо над завершенням реконструкції місцевого стадіону. Віримо, що наші перемоги попереду".

Заступник виконавчого директора ФФЛ Андрій Смольський ознайомив учасників наради з можливим форматом проведення нового чемпіонату. Так, наразі його старт заплановано на неділю, 7-го квітня. Перше коло в найсильнішому аматорському дивізіоні області має завершитися 30-го червня.

 
Федерація футболу Львівської області



Дата: 26.02.2019 | Переглядів: 1345 | Рейтинг: 3.7
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4