Створити аккаунт | Забули пароль?



«YOUR BURGER» – Титульний спонсор «Галичини»!


«YOUR BURGER» – ТИТУЛЬНИЙ СПОНСОР «ГАЛИЧИНИ»!

Муніципальний футбольний клуб «Галичина» (Дрогобич) підписав угоду про співпрацю в частині надання спонсорської, благодійної допомоги із закладом швидкої їжі «Your Burger», який відтепер є титульним спонсором «галичан».
Відповідний логотип уже прикрашає ігрову форму дрогобицького колективу.




«Впродовж останніх трьох років ми шукали підтримку бізнесу. Опублікували на нашому офіційному сайті оголошення про те, що надаємо площу для реклами всім, хто захоче нам допомогти. На оголошення відгукнувся «Your Burger», пропозицію якого ми прийняли. Це співпраця насамперед у плані популяризації «Галичини», своєрідний заклик до дії інших потенційних спонсорів.



Таким чином прагнемо показати, що з нами можна вести перемовини. Хочемо, щоби й інші підприємці звернули на нас увагу. Футбол у Дрогобичі був, є і завжди буде. Традиційно поєдинки за участю нашої футбольної команди відвідують тисячі вболівальників», – зазначив президент МФК «Галичина» Юрій Кушлик.



Плюси у співпраці з «галичанами» бачить і співзасновник мережі «Your Burger» Олег Лехуш: «Мій товариш надіслав мені скріншот оголошення про розміщення логотипів на ігровій формі «галичан». Я, звичайно, зацікавився цим. Бути спонсором футбольного клубу – серйозний рівень. Зателефонував директору «жовто-зелених» Михайлу Сусюку, домовилися про зустріч, детально все обговорили і знайшли спільну мову.



Ми до всього підходимо іноваційно. На мою думку, спорт потрібно підтримувати. Це і корисно, і приємно. Сподіваюся, надалі з нашої легкої руки в історії дрогобицької «Галичини» розпочнеться нова сторінка».


Дата: 14.09.2020 | Переглядів: 922 | Рейтинг: 4.0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4