Створити аккаунт | Забули пароль?



У Дрогобицькій Ратуші відбулась прес-конференція МФК "Галичина"


У п’ятницю, 13 квітня, у Дрогобицькій міській раді відбулася прес-конференція МФК "Галичина" за участю Народного депутата України Богдана Матківського, міського голови Дрогобича Тараса Кучми, депутатів міської ради, представників ЗМІ, гравців футбольної команди, вболівальників  та активних дрогобичан.

На початку прес-конференції Президент МФК "Галичина" Юрій Кушлик відзначив людей, завдяки яким вдалося відновити футбол у Дрогобичі, та повідомив присутнім у залі про здобутки здобутки футбольного клубу "Галичина" за підсумками футбольного сезону 2017 після тривалої семирічної перерви.

Також Юрій Кушлик зазначив, що МФК "Галичина" планує підвищитись у класі, перейшовши у першу лігу.

Окрім цього, під час прес-конференції було зазначено, що в цьому році розпочнутися роботи з реконструкції стадіону "Галичина".

Народний депутат України Богдан Матківський запевнив, що докладе всіх зусиль на усіх рівнях, щоб реконструкція стадіону «Галичина» у Дрогобичі відбулася якомога швидше.

"Завдяки підтримці депутатського корпусу міської ради, ініціативності адміністрації та футбольного складу МФК «Галичина» у 2017 році нам вдалося відновити футбольну команду, а тепер ми скеровуємо сили на те, щоб відновити інфранстуктуру для футболу у місті, відновивши наш стадіон", — наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Також Тарас Кучма подякував усім хто повірив у відродження футболу у Дрогобичі та доклав до цієї справи всі зусилля.

Обговорили на прес-конференції і ситуацію з фінансування дрогобицької футбольної команди.

Як зазначив президент МФК "Галичина", на разі команда фінансується з міського бюджету, однак сподівається, що невдовзі до цієї срави долучаться спонсори, адже для кожного повинно бути за честь долучитися до розвитук футболу у Дрогобичі.

Юрій Кушлик анонсував, що футбольний сезон 2018 для дрогобицької команди буде цікавим та насиченим, адже МФК "Галичина" змагатиметься з  багатьма командами регіону, зокрема Трускавця, Борислава та Старого Самбора.

Перша домашня гра МФК "Галичина" у футбольному сезоні 2018 відбудеться вже 22 квітня з футбольною командою Трускавця.

Детальніше у відеосюжетах:












 
Дрогобицька міська рада



Дата: 11.04.2018 | Переглядів: 1518 | Рейтинг: 5.0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наступний матч
Кар'єр vs Галичина
-:+
18.10.2020 15:00
Львівська область
м. Старий-Самбір, ст. Міський
Попередній матч
Галичина vs Кар'єр
2:4
11.10.2020 15:00
Львівська область
м. Дрогобич, ст. Каменяр
Турнірна таблиця
Група-А
  Команда  І  О
1 ФК Юність Верхня Білка 10 26
2 Корміл Давидів 10 18
3 ФК Самбір 10 16
4 МФК Галичина Дрогобич 10 11
5 ЛСК Погонь Львів 10 9
6 ДЮШ Львів 10 4